Stihl FS 261 C-E benzinmotoros kasza

41.6 cm3, 2.0 kW/2.7 LE, 7.7 kg, STIHL ErgoStart-al

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzinmotoros kaszák nagyobb területekhez

Leírás

 • Könnyen kezelhető, 2 kW-os erőteljes motoros kasza, takarékos 2-MIX motorral és ErgoStart-tal, egyenes védőcsővel, merev hajtótengellyel és ergonomikus, kétkaros fogantyúval.
 • Nagyobb zöldterületek nyírására, napi 4-5 óra folyamatos használatra. Motoros kasza többcélú felhasználásra, bozótvágásra, nád irtására, erősen gazos fű, bozótok, cserjék kaszálására és tisztítási munkákhoz használható.
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 41,6 cm3
Teljesítmény: 2 kW / 2,7 LE
Súly 1): 7,7 kg
Hangnyomásszint 2): 100 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 112 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 3): 4,2 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 3): 4,6 m/s2
STIHL motor: 2-MIX
Teljes hossz 4): 168 cm
Standard vágóeszköz: AutoCut 46-2 damilfej
Tartály űrtartalom: 0,75 l

1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB (A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s²
4) Vágóeszközzel
 
 
Felszereltség:
 • STIHL 2-MIX motor: az új STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
 • STIHL antivibrációs rendszer: a rezgéscsillapító gumibakok csökkentik a megterhelő rezgések átvitelét, amelyek a motor és a forgó vágóeszközök által keletkeznek. Így a fogantyúk rendkívül rezgésszegények, ami a munkát kényelmessé és erőkímélőbbé teszi.
 • STIHL ErgoStart (E): az indítás most még könnyebbé válik: az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.
 • Téli üzemmód kapcsoló: gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.
 • Elektronikus gyújtás: a tökéletesen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet garantálja a megbízható indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet.
 • Kétkaros fogantyú: a kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
 • Többfunkciós markolat: a motor üzemeltetéséhez szükséges minden kezelőszerv egy fogantyún kapott helyet, kezelése pofonegyszerű.
 • Szerszám nélkül állítható fogantyú: az ergonomikus fogantyút egy lazítócsavar segítségével szerszám nélkül állíthatjuk be a mindenkori felhasználó egyedi igényeire.
 • Vállheveder/hordozórendszer: a párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik.
 • Védőszemüveg: az alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé.
 • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.
 • Nagyméretű üzemanyagtartály: az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
 • Leállító gomb: a leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
 • Hosszú élettartamú légszűrő: könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

profigep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388.73 Ft
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem