Stihl FS 361 C-EM benzinmotoros kasza

37.7 cm3, 1.7 kW/2.3 LE, 8.6 kg, STIHL ErgoStart, M-Tronic motorvezérlés
Egységár (darab):
Bruttó: 392.990 Ft
Nettó: 309.441 Ft
Cikkszám:
41472000355
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl professzionális benzinmotoros kaszák

Leírás

 • Sűrű fűvel benőtt területek nyírási munkáihoz.
 • STIHL négypontos antivibrációs rendszer, STIHL ErgoStart, többfunkciós fogantyú, kétkaros fogantyú, szerszám nélküli fogantyú-beállítás, STIHL 2-MIX motor, STIHL M-Tronic, ADVANCE heveder.
 • A szállítási egység a damilos és a késes védőburkolatot is tartalmazza.
 
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 1,7 kW / 2,3 LE
Lökettérfogat: 37,7 cm3
Teljes hossz 4): 179 cm
Tömeg 3): 8,6 kg
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel 2): 100 dB(A)
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel 2): 100 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal, fém vágóeszközzel 1): 2,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal, műanyag vágóeszközzel 1): 2,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, fém vágóeszközzel 1): 2,7 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, műanyag vágóeszközzel 1): 2,3 m/s2
 
1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB (A)
3) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
4) Vágóeszközzel.
 
 
Felszereltség:
 • STIHL M-Tronic: a teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
 • STIHL ErgoStart (E): az indítás most még könnyebbé válik: az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.
 • STIHL 2-MIX motor: az új STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
 • Többfunkciós fogantyú: a többfunkciós fogantyút motoros fűszegélynyíróknál, motoros kaszáknál és sövénynyíróknál használjuk. A motor működtetéséhez szükséges összes kezelőelem a fogantyún található. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve.
 • Kétkaros fogantyú: a kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
 • STIHL négypontos antivibrációs rendszer: a STIHL motoros kaszáknál különböző rezgéscsillapító elemek gondoskodnak az erőkímélő és kényelmes munkavégzésről. A négy ponton elhelyezett rezgéscsillapító elemek jelentősen csökkentik a gép kezelőjét érő káros rezgéseket.
 • Szerszám nélkül állítható fogantyú: az ergonomikus fogantyút egy lazítócsavar segítségével szerszám nélkül állíthatjuk be a mindenkori felhasználó egyedi igényeire.
 • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő koszolódása esetén a keverék ne legyen túl olajos. Így a teljesítmény hosszú időn keresztül azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a felület 80%-a elhasználódott. Ez lehetővé teszi a hosszabb, megszakítás nélküli munkavégzést is.
 • Leállító gomb: a leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
 • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.
 • Téli üzemmód kapcsoló: gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.
 • Nagyméretű üzemanyagtartály: az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
 • Hosszú élettartamú légszűrő: könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.
 • Védőszemüveg: az alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

profigep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396.34 Ft