Stihl FS 70 C-E benzinmotoros szegélynyíró

27.2 cm3, 1 kW/1.2 LE, 5.4 kg, STIHL ErgoStart
Egységár (darab):
Bruttó: 169.990 Ft
Nettó: 133.850 Ft
Cikkszám:
41442000201
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzinmotoros szegélynyírók

Leírás

 • A STIHL FS 70 C-E ideális sűrű fűvel benőtt területek hatékony nyírására.
 • A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben.
 • Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a gép STIHL ErgoStart-al rendelkezik.
 • A fű vágásánál a kétkaros fogantyú, vagy más néven ergonomikus fogantyú, lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
 • A többfunkciós fogantyú egyszerű kezelhetőséget biztosít.
 • A gép leállító gombbal rendelkezik. A leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad, a motor mindig indításra kész.
 • A kényelmes munkavégzést az alapfelszereltséghez tartozó vállheveder segíti.
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 27,2 cm3
Teljesítmény: 1 kW / 1,2 LE
Súly 1): 5,4 kg
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel 2): 94 dB(A)
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel 2): 94 dB(A)
Zajteljesítményszint fém vágóeszközzel 2): 107 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 108 dB(A)
Rezgésgyorsulás műanyag vágóeszközzel, jobb oldal 3): 5,5 m/s²
Rezgésgyorsulás műanyag vágóeszközzel, bal oldal 3): 7 m/s²
Rezgésgyorsulás fém vágóeszközzel, bal oldal 3): 6,6 m/s²
Rezgésgyorsulás fém vágóeszközzel, jobb oldal 3): 6,6 m/s²
Teljes hossz 4): 170 cm

1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
4) Vágóeszköz nélkül
 
Alapfelszereltség:
 • Leállító gomb: a leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
 • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet. Az új STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
 • Kétkaros fogantyú: a kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
 • STIHL ErgoStart (E): az indítás most még könnyebbé válik: az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.
 • Többfunkciós fogantyú: a motor működtetéséhez szükséges összes kezelőelem a fogantyún található. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve.
 • Védőszemüveg: az alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé.
 • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.
 • Vállheveder/hordozórendszer: a párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

profigep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396.34 Ft