Stihl iMOW® 5 robotfűnyíró

<1500 m2, 28 cm, Li-ion
Egységár (darab):
Bruttó: 884.991 Ft
Nettó: 696.843 Ft
Cikkszám:
IA010111406
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl robotfűnyírók

Leírás

Közepes méretű füves területek automatikus nyírása
 • A STIHL iMOW® 5 robotfűnyíró tökéletes megoldás a közepes méretű gyepfelületek automatikus nyírására. A robotfűnyíró nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral működik. A három szabadon lengő késsel rendelkező nyírószerkezet és a nagy késsebesség tiszta vágásképet eredményez.
 • A gép akár 40 %-os emelkedőkkel is könnyedén megbirkózik. A STIHL iMOW® 5 max. 1500 m2-es gyepfelületeken végzi el egy lépésben a fűnyírást, aprít és trágyáz. Az ultrahangos érzékelők és a szabályozott sebesség gondoskodnak az akadályok kikerüléséről. Egyenetlen terepen is egyenletes vágáskép a szenzoroknak köszönhetően.
 • Egyszerű kezelhetőség néhány nyomógombbal. A vezérlőegység emellett szövegfelolvasó funkcióval is rendelkezik. A gép hátulján elhelyezett LED csíkok a robotfűnyíró aktuális állapotát mutatják, míg az elülső oldalon található LED csíkok menetfényként működnek. A robotfűnyíró Bluetooth® vagy Wi-Fi kapcsolat segítségével a MY iMOW® alkalmazáson keresztül vezérelhető. Az applikációban a vágásmagasság is fokozatonként beállítható. A nyírási tervben a nyírás ideje akár egyénileg is beállítható, egyszeri vagy ismétlődő, valamint heti ütemezések formájában. Szükség esetén a robotfűnyírót manuálisan is elindítható. Az esőérzékelő a felhasználó igényei szerint beállítható, hogy az iMOW® 5 nedves időben is folytassa a gyep nyírását, vagy szüneteltesse. A gép töltése a dokkoló állomáson történik.
 • A STIHL iMOW® robotfűnyírók megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak.
 • A telepítéshez a kert méretéhez illő telepítő csomagra van szükség.
 
Műszaki adatok:
Max. nyírási terület: 1500 m2
Max. emelkedés: 40 %
Munkaszélesség: 28 cm
Min. vágási magasság: 20 mm
Max. vágási magasság: 60 mm
Akkumulátor: Lítium-ion
Tömeg: 14 kg
 
 
Felszerelés és funkciók:
 • Nyírószerkezet: a nagy fordulatszám és a három szabadon lengő, extra éles kés tiszta fűnyírási képet eredményez. A rendszeres forgásirány-váltás meghosszabbítja a kések élettartamát.
 • Elektromos vágásmagasság-állítás: a vágásmagasság beállítása az applikációban lehetséges.
 • Szerszám nélküli késcsere: az iMOW® robotfűnyíróknál a kések cseréje szerszám használata nélkül elvégezhető. Az egyenletes vágáskép érdekében ajánlott mindhárom kést egyszerre cserélni!
 • Intuitív kezelhetőség: a nyomógombokból és a hátsó LED-es fénycsíkból álló kezelőpanel segítéségével a robotfűnyíró egyszerűen vezérelhető. A robotfűnyíróval történő interakció vagy hiba esetén az elülső és hátsó oldalon elhelyezett LED csíkok világítanak. A gépeken szövegfelolvasó funkció is aktiválható.
 • Wi-Fi, Bluetooth® és mobil adatkapcsolat: lehetővé teszi az iMOW® robotfűnyírók rugalmas vezérlését.
 • My iMOW® applikáció: a MY iMOW® alkalmazással különösen egyszerűen kezelheti robotfűnyíróját. Az applikációban funkciói közé tartozik pl. a nyírási tervek készítése és módosítása, a nyírási zónák definiálása vagy a nyírási magasság beállítása.
 • Zónakezelés: a zónakezelés funkció a gyepet különböző nyírási területekre osztja. A zónák nyírása különböző időpontokban lehetséges.
 • Riasztó: a robotfűnyíró felemelése, vagy a gép váratlan megdőlése esetén akusztikus riasztás lép működésbe. Ezenkívül a gép automatikusan zárolja a vezérlőfunkciókat, ha eltávolítják a kijelölt területéről.
 • Esőérzékelő: az esőérzékelő érzékenységétől függően az iMow® eső esteén a gyep védelme érdekében szünetelteti a fűnyírást. A felhasználó beállíthatja az esőérzékelő érzékenységét.
 • Alkalmazásfrissítés: az over-the-air (OTA) szoftverfrissítésnek köszönhetően a robotfűnyíró mindig naprakész. Emellett továbbra is lehetőség van a frissítések hivatalos STIHL szakkereskedő által történő telepítésére.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

profigep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft