Stihl iMOW® 6 robotfűnyíró

<3000 m2, 28 cm, Li-ion
Egységár (darab):
Bruttó: 1.179.990 Ft
Nettó: 929.126 Ft
Cikkszám:
IA010111436
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl robotfűnyírók

Leírás

Nagyobb füves területek automatikus nyírása
 • A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral működő STIHL iMOW® 6 teljesen automatikusan gondoskodik a ház körüli füves területek nyírásáról. A nagy kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt tesz lehetővé. A három szabadon lengő késsel rendelkező nyírószerkezet és a nagy késsebesség tiszta vágásképet eredményez.
 • A STIHL iMOW® 6 robotfűnyíróval a mulcsozás is könnyedén elvégezhető. A gép egy lépésben nyírja a füvet, aprít és trágyáz. Az önjáró robotfűnyíró akár 3000 m2-es füves területeken és 40%-os emelkedőkön is gond nélkül elvégzi a nyírási munkát. Az ultrahangos érzékelők és a szabályozott sebesség gondoskodnak az akadályok kikerüléséről. A gép lassan közelíti meg az akadályokat, majd az akadályhoz érve automatikusan irányt vált, így azok közelében is elvégzi a fűnyírást. Egyenetlen terepen is egyenletes vágáskép a szenzoroknak köszönhetően.
 • Egyszerű kezelhetőség néhány nyomógombbal. A vezérlőegység emellett szövegfelolvasó funkcióval is rendelkezik. A gép hátulján elhelyezett LED csíkok a robotfűnyíró aktuális állapotát mutatják, míg az elülső oldalon található LED csíkok menetfényként működnek három üzemmódban. A robotfűnyíró Bluetooth® vagy WLAN kapcsolat segítségével a MY iMOW® alkalmazáson keresztül vezérelhető. Az applikációban a vágásmagasság is fokozatonként beállítható. A nyírási tervben a nyírás ideje akár egyénileg is beállítható heti ütemezések formájában. Szükség esetén a robotfűnyírót manuálisan is elindítható. Az esőérzékelő a felhasználó igényei szerint beállítható, hogy az iMOW® 6 nedves időben is folytassa a gyep nyírását, vagy szüneteltesse azt. A gép töltése a dokkoló állomáson történik.
 • A STIHL iMOW® robotfűnyírók megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak.
 • A telepítéshez a kert méretéhez illő telepítő csomag szükséges.
 
Műszaki adatok:
Max. nyírási terület: 3000 m2
Max. emelkedés: 40 %
Munkaszélesség: 28 cm
Min. vágási magasság: 20 mm
Max. vágási magasság: 60 mm
Akkumulátor: Lítium-ion
Tömeg: 15 kg
 
 
Felszerelés és funkciók:
 • Nyírószerkezet: a nagy fordulatszám és a három szabadon lengő, extra éles kés tiszta fűnyírási képet eredményez. A rendszeres forgásirány-váltás meghosszabbítja a kések élettartamát.
 • Elektromos vágásmagasság-állítás: a vágásmagasság beállítása az applikációban lehetséges.
 • Szerszám nélküli késcsere: az iMOW® robotfűnyíróknál a kések cseréje szerszám használata nélkül elvégezhető. Az egyenletes vágáskép érdekében ajánlott mindhárom kést egyszerre cserélni!
 • Intuitív kezelhetőség: a nyomógombokból és a hátsó LED-es fénycsíkból álló kezelőpanel segítéségével a robotfűnyíró egyszerűen vezérelhető. A robotfűnyíróval történő interakció vagy hiba esetén az elülső és hátsó oldalon elhelyezett LED csíkok világítanak. A gépeken szövegfelolvasó funkció is aktiválható.
 • Wi-Fi, Bluetooth® és mobil adatkapcsolat: lehetővé teszi az iMOW® robotfűnyírók rugalmas vezérlését.
 • My iMOW® applikáció: a MY iMOW® alkalmazással különösen egyszerűen kezelheti robotfűnyíróját. Az applikációban funkciói közé tartozik pl. a nyírási tervek készítése és módosítása, a nyírási zónák definiálása vagy a nyírási magasság beállítása.
 • Zónakezelés: a zónakezelés funkció a gyepet különböző nyírási területekre osztja. A zónák nyírása különböző időpontokban lehetséges.
 • Riasztó: a robotfűnyíró felemelése, vagy a gép váratlan megdőlése esetén akusztikus riasztás lép működésbe. Ezenkívül a gép automatikusan zárolja a vezérlőfunkciókat, ha eltávolítják a kijelölt területéről.
 • Esőérzékelő: az esőérzékelő érzékenységétől függően az iMow® eső esteén a gyep védelme érdekében szünetelteti a fűnyírást. A felhasználó beállíthatja az esőérzékelő érzékenységét.
 • Alkalmazásfrissítés: az over-the-air (OTA) szoftverfrissítésnek köszönhetően a robotfűnyíró mindig naprakész. Emellett továbbra is lehetőség van a frissítések hivatalos STIHL szakkereskedő által történő telepítésére.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

profigep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft