Stihl TS 480i benzinmotoros vágótárcsás gép

72.2 cm3, 3.9 kW/5.3 LE, 10 kg, Ø300 mm
Egységár (darab):
Bruttó: 538.991 Ft
Nettó: 424.402 Ft
Cikkszám:
42500112804
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl vágótárcsás gépek

Leírás

 • A STIHL TS 480i benzinmotoros vágótárcsás gép 300 mm-es vágótárcsával ideálisan alkalmas professzionális használatra a magas-, mély- és útépítésben.
 • A STIHL Injection, azaz az elektronikus vezérlésű befecskendezés gondoskodik a STIHL 2-MIX motor tökéletes járásáról és nagy nyomatékáról.
 • A "Start" pozíciónak köszönhetően a gép beindítása különösen egyszerű. A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep lehetővé teszik az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
 • Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.
 • Az elektronikus vízszabályozás megkönnyíti a pormegkkötéshez szükséges vízadagolást.
 • A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges.
 • A hajtás a félautomata szíjfeszítő segítségével könnyen utánfeszíthető. Ez meghosszabbítja a szíj és a csapágy élettartamát. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.
 • Felszerelhető az FW 20-as vezetőkocsira.
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 72,2 cm3
Teljesítmény: 5,3 LE
Teljesítmény: 3,9 kW
Súly 2): 10 kg
Teljes hossz: 68,2 cm
Maximális vágásmélység: 100 mm
Hangnyomásszint 3): 98 dB(A)
Zajteljesítményszint 3): 112 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 1): 2,2 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 1): 2,2 m/s2

1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
2) Vízcsatlakozóval, kompletten
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
 
 
Alapfelszereltség:
 • Félautomata szíjfeszítés: a feszítőcsavarok meglazítása után az ékszíjat a rugóerő önműködően a megfelelő feszességűre állítja, ennek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.
 • STIHL Electronic vízszabályozás: járó motor mellett a kezelő a gomb segítségével bekapcsolhatja az elektronikus vízszabályozást. Ekkor a víz vágás közben a fordulatszám függvényében automatikusan be- és kikapcsol. A víz mennyisége a +/- gombok segítségével szabályozható, így egy gombnyomással biztosítható az optimális pormegkötés.
 • STIHL intelligens befecskendezés: az elektronikus vezérlésű befecskendezés még precízebb módon gondoskodik a motor tökéletes járásáról és csökkentett üzemanyag felhasználásról a befecskendezési technika nélkül gépekhez képest.
 • Antivibrációs rendszer: a rezgéscsillapító elemek megakadályozzák a motor rezgéseinek a kézre vagy karra történő átvitelét. Ez erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.
 • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő az indítókötélen jelentősen csökken, így megkíméli a kezelő személyt és a gép indítórendszerét is.
 • Ergonomikus markolat kiképzés: a korszerű, ergonomikus kialakítás optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról.
 • Hosszú élettartamú levegőszűrőrendszer (ciklon): a hosszú élettartamú légszűrőrendszer a 'ciklon' előleválasztással gondoskodik róla, hogy a beszívott levegőben található porszemcsék 80%-a már az első fokozatban kiválasztásra kerüljön. Ez a hagyományos rendszerekkel ellentétben nem a szűrőben, hanem külön gyűlik össze, majd a környezet levegőjébe kerül. Így a szűrő tisztítása ritkábban esedékes.
 • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúnál a beindítás előtt ujjnyomogatás hatására kerül az üzemanyag a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással indítható be a motor.
 • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
 • STIHL ElastoStart: a kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt a hatást érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő lengéscsillapító elem lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.
 • Magnézium tárcsavédő: a magnézium présöntvényből készült tárcsavédő burkolat különlegesen könnyű. A tárcsavédő állító szerkezete és a vízvezető ergonomikus kialakítású.
 
A gyémánttárcsa nem része a szállítási terjedelemnek!
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

profigep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.28 Ft